2 gedachten over “Wat vond u?

 • 22 oktober 2017 om 09:27
  Permalink

  Wij, een familie met 2 dochters van 8 en 10 jr hebben voor de 3e keer gebruik gemaakt van villa Acacia nummer 135 van de familie Moeijes/de Nooijer. Wederom een heerlijke vakantie gehad in deze 7-persoons Villa, die is voorzien van alle luxe zoals Flatscreen, DVD/CD, Sateliettv en Free WiFi . De tuin en verwarmd privézwembad zijn wat lager geplaatst en omgeven door mooie hagen met bloemen en planten. Hierdoor ontstaat veel privacy. Er is een Jeu de Boules-baan in de tuin en er staan 4 fietsen te beschikking voor de huurders. Het restaurant werd goed bezocht en de Pizza’s en snacks waren heerlijk in Snackcorner “le Cabana”. Hier haalde men ook elke ochtend vroeg heerlijke verse broodjes of stokbrood. In de Villa hebben de eigenaars diverse info-mappen van de regio om ideeën op te doen. De receptie is ook erg behulpzaam en zeer vriendelijk.
  Kortom een heerlijk park! – familie Hooper

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2017 om 09:35
  Permalink

  villa 135 van de familie De Nooijer/Moeijes

  Zwembad schoon en erg prettig (warm, door zonnepanelen), aanwezige fietsen erg prettig en intensief gebruik van gemaakt. Inrichting tuin schitterend.
  Geen minpunten. familie Van Der Geer

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *