Volop genoten van jullie mooie en complete woning

Gisteren einde middag zijn wij weer thuisgekomen, na twee heerlijke weken in Les Sables. Wij hebben volop genoten van jullie mooie en complete woning nr 135, en van de Vendee. Wij waren al eens eerder in St. Jean de Monts geweest, maar de regio Les Sables vonden wij nog prettiger. Helaas was het geen hoogzomer, en is er de nodige regen gevallen (wij hadden dus niet veel werk aan de planten!), maar desondanks hebben wij heel veel buiten kunnen doen, en hebben wij ook regelmatig gezwommen in zee. Het park is heel mooi en rustig (mist wellicht wat mogelijkheden voor tieners). Prima personeel ook op het park. Wij zijn ook trouwe klant geweest van de aardige visboer en zijn dochter bij la Pironniere.

Dank nog voor de fles wijn

Familie Appelman, Hoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *