Fantastische vakantievilla met heerlijk zwembad

We verbleven in de prettige ruime vakantievilla nummer 135. Het huis is van alle gemakken voorzien, zelfs tv met Nederlandse zenders. De villa heeft een privezwembad (wat iets lager ligt) met alarm en een schitterende tuin met bbq waar je veel privacy hebt. Tevens beschikt het huis over vier fietsen waar je gebruik van kunt maken. Het park is mooi aangelegd en het was er toen wij er waren lekker rustig. De bakker, waar je elke ochtend lekkere croissants kunt halen, zit praktisch om de hoek. Het klimaat van de Vendée heeft ons verrast; twee weken tussen de 25-30graden in juni. De omgeving is rustig, misschien voor sommige mensen iets te rustig, voor ons was het goed. Het strand met mooie boulevard is dichtbij en heeft gezellige strandtenten. De zonsondergang is schitterend. Kortom; een aanrader om hier je vakantie door te brengen.
Familie Leussink-Weers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *