Chalet Auvergne

CHALET IN DE AUVERGNE (klik op de link voor film over ons huis)  is een ruime chalet, met grote zonnige terrassen. Prachtig uitzicht over de omgeving en op de ondergaande zon. Vakantiewoning ligt in klein grotendeels Nederlands park (25 huizen). Het chalet ligt hoger dan de weg, dus er is heel veel privacy! Chalet is zeer verzorgd en luxe ingericht met dubbele schuifpui, inbouwkeuken en houtkachel met onbeperkt hout voorradig (naast elektrische verwarming). Satelliet-tv aanwezig met de meeste Nederlandse kanalen. Verder is er standaard wifi aanwezig.

De vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers beide voor 2 personen en op de af te scheiden vide staan nog 2 bedden. In het vakantiehuis is tevens een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Gescheiden toilet en ruime badkamer met extra toilet en met Miele wasmachine. Zandbak en speeltoestellen voor kinderen op eigen terrein.

Ons huis staat aan de rand van het grootste Franse natuurpark: Parc des Volcans d’Auvergne. Op 400 meter afstand loopt de Dordogne door een van de grootste stuwmeren van Frankrijk met op het einde de grootste stuwdam (hoogte 120 meter) van de Auvergne, te bezoeken via het office de tourisme van Bort les Orgues.

In de vakantiewoning treft u 5 mappen aan met veel (deels Nederlandse) informatie over de omgeving, verder zijn er detailkaarten en Franse boekjes aanwezig met veel (kleine én lange) wandelingen.

Link naar onze website van ons huis in de Auvergne: www.vakantiewoning-auvergne.nl