Stranden

1.La Grande Plage
Het Grote Strand is het mooiste strand van Europa dat durven we wel hardop te zeggen. 3 km strand, een baai in een ronde boog op het zuiden, beschut tegen de wind en de branding van de oceaan. Bij eb is hier heel veel strand, maar bij vloed wordt het een flink stuk smaller!

2.Sauveterre
Dit strand ligt verstop.t in het plaatselijke bos en heeft iets wilds weten te behouden. Ten Noorden van dit strand vindt u het naturistenstrand van Les Sables

3.Tanchet
Het strand van Tanchet ligt verscholen tussen de rotsen in het uiterste zuidelijke puntje van de grote baai van Les Sables. Bekend om de beoefening van diverse watersporten. U vindt hier het ISO, het Institut Sport Ocean, waar je kunt leren zeilen/surfen/golfsurfen, enz.

4.Port Bougenay
Ten zuiden van Les Sables ligt bovengenoemd plaatsje en als je nog even verder doorrijdt, dan kom je bij een prachtig strand, dat meestal niet zo druk is en waar je direct aan zee, maar ook aan de binnenkant van de duinen heerlijk in een uitloper van een zee-inham kunt zwemmen én spelen!

5.Ons “privé” strandje
Vlakbij, op een afstand van een kwartiertje fietsen, hebben wij een natuurlijke baai gevonden omgeven door rotsen met een grindstrand. Als het vloed is, dan is het hier heerlijk zwemmen! En het is hier nooit druk!