De villa

 

Ons huis is gesitueerd op het Oosten, dus in de avond geniet u van de zon op het terras en overdag kan u op verschillende plekken bij huis en in de tuin genieten van zowel schaduw als zon. Wij hebben daar bewust voor gekozen. Overdag zoeken wij liever de schaduw en ’s avonds prefereren wij de zon! Tot bijna 22 uur genieten wij in de zomer van haar warmte. Eind 2017 hebben wij een elektrisch zonnescherm laten installeren zodat u kunt genieten van schaduw, maar ook als het iets koeler wordt langer buiten kunt zitten in voor- of najaar! Bij alle openstaande ramen zijn horren gemaakt!

Villa

Huis is luxe ingericht met alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie! Prachtige keuken, dubbele badkamer, mooi interieur en heerlijke tuin met veel privacy, Er is geen inkijk in tuin of zwembad via de buren! Ons zwembad ligt verdiept ten opzichte van de tuin en achter een stukje openbare ruimte van het park. Dat betekent meer rust en privacy dan het gemiddelde huis op het park!

In ons huis zijn 7 slaapplaatsen. In een van de slaapkamers vindt u een stapelbed met ruimte voor 2 personen onder en 1 persoon boven. Dat levert dus 1 persoon meer op ten opzichte van de andere Acacia-woningen ( huisoppervlakte = 85 m² ).

Omgeving Villa

Verder staan in de schuur 4 goede fietsen die u gratis mag gebruiken. Huur van meer fietsen kan via het park ( circa €50 per week, elektrisch kost €115 pw). Met de fiets verkent u zonder parkeerproblemen Les Sables en doet u de kleine boodschapjes in de buurtwinkel of bij de bakker die elke dag open is (op 5 minuten fietsafstand) in Pironnière. In het hoogseizoen is er ook brood verkrijgbaar op het park.